Topsport-centrum Gemeente Almere

Opdracht
Ontwerp een branding voor het gehele interieur en begin de uitvoering ervan met de liftdecoratie. Deze geheel glazen lift met schachten is aan de binnen- en buitenzijde op 3 verdiepingen niet schoon en dus representatief te houden door het intensieve gebruik.

Oplossing
Om zowel de glazen binnen- als buitenzijde van de lift geschikt te maken voor intensief gebruik en zware belasting kozen we voor een ‘heavy duty’ mat gelamineerde glasvinylsoort. Het vinyl is voorzien van het nieuw ontworpen pixel artwork. Deze pixel branding zal in de nabije toekomst door ons doorgevoerd gaan worden in de uiteenlopende ruimtes van het Topsportcentrum.

Gemeente Almere
“Blij zijn wij met onze nieuwe en representatieve lift en alle positieve reacties van de gebruikers ervan. We kunnen niet wachten om deze trendy look en feel door te gaan voeren in het gehele Topsportcentrum!.”

Meer over dit product >>

Wil je meer weten over dit project?

Neem contact op

Dit bericht delen?

Volgende bericht