Laat ons
je inspireren!

VDK Projecten

de Trendleggers

Hotel Woudschoten

Creatieve tips voor de aankleding van retail in- en exterieurs

Jij wilt de bezoekers in jouw winkel een écht onvergetelijke beleving geven. Even geen inspiratie? Geen probleem! Bekijk hier trendy en  inspirerende voorbeelden met stopping-power. Doe er je voordeel mee!

Jouw winkel als dé eyecatcher van de winkelstraat!

Als je door de winkelstraat loopt, zijn etalages het visitekaartje van de winkels. Dus zorg ervoor dat jouw etalage extra opvalt en voorbijgangers naar binnen trekt. Een opvallende etalage kan je omzet flink verhogen. Ka-ching! Dus wees creatief en think outside the box. Doe het net even anders dan de buren. Alleen dan val je op. Kijk bijvoorbeeld eens wat een raamfolie doet in deze 3 creatieve concepten.

Waar kunnen we jou mee inspireren?

Mooi, educatief en helemaal in de stijl van jouw winkel!

Educatie koppelen aan signing, een andere gave manier om de aandacht van je winkelbezoekers te trekken. Kijk eens naar dit originele voorbeeld van een uitgefreesd dibond toonbankbord bij een slagerij.

Vertel een uniek verhaal met creatieve instore concepten!

Verras je klanten met opvallende ‘outside the box’ concepten voor de instore signing in jouw winkel. Bijvoorbeeld een enorm grote betaalbon geprint op ons milieuvriendelijke Dispa papier.

Zo geef je de shopervaring van je klanten een flinke boost.

Maak van traplopen een belevenis!

Signing en reclame, we zijn er maar druk mee. Toch worden de (rol)trappen in winkels vaak vergeten. Zonde, want het is een uitstekende plek om unieke effecten te creëren en de aandacht te trekken.

Is jouw bedrijf klaar voor een plek in de spotlights?
Ik help je er graag bij!

Neem direct contact op. We kijken er naar uit!
Yvonne Boonzaaijer / 0318 – 300 756 / of stuur mij een bericht: