Flamingo Parket – de Trendleggers

Opdracht
Ontwerp en produceer een beursstand conform een reeds door ons nieuw ontworpen branding. Deze stand moet per beurs makkelijk door de klant zelf opgebouwd kunnen worden en simpel vergroot of verkleind kunnen worden.

Oplossing
Voor deze beursstand hebben we gebruik gemaakt van het Expolinc ‘Pop-Up Magnetic’ systeem (waar wij trotse dealer van zijn). Expolinc ‘Pop-Up Magnetic’ is een hoogwaardige, professionele presentatiewand die volledig te personaliseren is. Je kunt kiezen uit rechte en gebogen frames en door de onzichtbare bevestiging gaat alle aandacht naar de boodschap. Diverse soorten verpakkingen zorgen voor een uitstekende bescherming van de complete presentatie. Met een veelvoud aan accessoires, zoals vitrines, schappen, monitoren en voorzetpanelen is deze stand volledig personaliseert voor de Trendleggers.

Flamingo Parket
“De nieuwe ‘Trendleggers’ branding die doorgevoerd is in onze beursstand is een schot in de roos! De eerste Domotex 2020 beurs in Hannover hebben we met zeer veel succes kunnen afronden.”

Wil je meer weten over dit project?

Dit bericht delen?