2D wandvisuals en privacyfolie in kantoor- en vergaderruimtes

Opdracht
Maak van ons nieuwe TMC Technology filiaal in Enschede een prettige en sfeervolle werkruimte. Wij wensen een sfeervolle en zakelijke uitstraling die binnen de normen van onze huisstijl moet zijn vormgegeven.

Oplossing
Om de inkijk in de kantoor- en vergaderruimtes te beperken hebben we sfeervolle bedrukte privacyfolie aangebracht. De glasfolie is bedrukt met de skyline van Enschede. Deze skyline geeft veel herkenning bij het klanten en de werknemers en geeft gelijk een fijn openingsgesprek bij elke eerste ontmoeting in de nieuwe kantoor- en vergaderomgeving. Privacyfolie is vaak uitgevoerd in melkglas. Dit kan egaal zijn, full colour of wart wit gedrukt of uitgevoerd met een (logo)patroon. Op een aantal deuren bij TMC Technology hebben we dezelfde privacyfolie met melkglas voorzien van een uitgesneden logo detail. 

Ook hebben we 2 wanden in de gezamelijke inloopruimtes voorzien van een naadloos donkerblauw wall-tex behang. Op dit behang hebben we in 2D het logo en de bekende ‘globe’ van TMC Technology geplaatst.

TMC Technology
“Bedankt Remmerden Reclame voor het perfect aansluiten aan onze wensen. Ons team werkt hier met veel plezier en de reacties van onze klanten op o.a. de skyline van Enschede zijn inderdaad vaak een fijne opening voor een vergadering of bespreking”.

Wil je meer weten over dit project?

Dit bericht delen?