KNVB Trainingscentrum

Opdracht
De 3 zalen van ons KNVB Trainingscentrum worden verhuurd aan bedrijven. Deze zalen moeten de voetbalbeleving uitstralen maar regelmatig ontvangen wij feedback van onze klanten dat de ruimtes als koud en ongezellig worden ervaren. Aan Remmerden Reclame de uitdaging om er een sfeervol geheel van te maken die past in ons thema ‘Voetbalbeleving’.

Oplossing
Door de ruimte lopend viel ons gelijk op dat er geen natuurlijke materialen en kleuren in de verschillende zalen zijn gebruikt. Alles zwart wit qua kleurgebruik en alle materialen koud in samenstelling geeft hier totaal geen warmte en sfeer. We hebben een thema ontwerp gepresenteerd aan de KNVB met de naam; ‘De evolutie van de ruimte’. Na een positieve ontvangst hierop hebben we het geheel uitgevoerd. De bestaande ‘koude’ decoraties zijn door ons doorvertaald met het gebruik van alleen maar natuurlijke en warme materialen. Zo hebben we o.a. gras, hout en echt leder gebruikt om tot dit eindresultaat te komen.

Team KNVB
“We ontvangen veel positieve reacties van onze klanten. Heel fijn dat de verschillende zalen van ons Trainingscentrum onze klanten nu het gevoel van ‘Voetbalbeleving’ doen ervaren!”

Wil je meer weten over dit project?

Dit bericht delen?