Textielframes met peesdoeken in alle soorten en maten

Opdracht
Realiseer door het gehele nieuwe interieur van Huis & Hypotheek Veenendaal passende wanddecoraties in de vorm van textielframes met peesdoeken in alle soorten en maten. Het geheel moet worden uitgevoerd binnen het interieurontwerp van VDK projecten in samenwerking met Inspiring Concepts.

Oplossing
Voor deze opdracht hebben we gekozen voor peesframes in verschillende dikte en afmetingen. Voor de wisselbare textieldoeken is gekozen voor Decotex. Dit is een soepel polyester doek met een fijne structuur en een matte uitstraling. Het materiaal absorbeert het licht en hierdoor heb je haarscherpe en zeer gedetailleerde prints. Decotex kenmerkt zich door krachtige kleuren, een lange levensduur en heeft bovendien een B1-certificaat.

Voor Huis en Hypotheek is de trend volgen zeer belangrijk. De klant kan nu eindeloos van look & feel veranderen met deze wisselbare textieldoeken. Heb jij bijvoorbeeld liever een frame met verlichting erin? Ga dan voor ons frame met LED verlichting. Krachtige verlichting en haarscherpe prints gegarandeerd. Je stelt jouw eigen wensen qua formaat, opdruk, etc. makkelijk met ons samen. Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek. Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de peesdoeken in een handomdraai. Met de handige lock tool gaat dit nog gemakkelijker. Je kunt kiezen uit een zilverkleurig, zwart of wit profiel.

VDK Projecten & Inspiring Concepts
Wij ontvingen een grote ‘dankjewel’ voor de geweldige samenwerking. Remmerden Reclame bedankt VDK Projecten en Inspiring Concepts voor deze mooie opdracht en het fijne teamwork!

Wil je meer weten over dit project?

Dit bericht delen?