Textielframes met peesdoeken in alle soorten en maten

Opdracht
Realiseer door het gehele nieuwe interieur van Huis & Hypotheek Veenendaal passende wandvisuals op akoestische panelen en naadloos Walltex behang in alle soorten en maten. Het geheel moet worden uitgevoerd binnen het interieurontwerp van VDK projecten in samenwerking met Inspiring Concepts.

Oplossing
Voor deze opdracht hebben we gekozen voor akoestische wandpanelen en naadloos walltex behang

Deel jouw ruimte ook in met roomdividers of scherm een werkplek af met een scheidingswand tussen bureaus (deskdivider). Het geluid blijft in de afgeschermde ruimte en wordt aangenaam gedempt. Niet alleen functioneel dus, maar ook nog eens bevorderend voor de productiviteit. Je bent extra trendy met een gepersonaliseerde print aan beide zijden.

Walltex is ons geurloze, PVC-vrije, matte, waterafstotende en kras- en stootvaste textielbehang met ongekende mogelijkheden. Deze wandbekleding biedt de kans elke ruimte in jouw huis of kantoor trendy en uniek te maken!

VDK Projecten & Inspiring Concepts
Wij ontvingen een grote ‘dankjewel’ voor de geweldige samenwerking. Remmerden Reclame bedankt VDK Projecten en Inspiring Concepts voor deze mooie opdracht en het fijne teamwork!

Wil je meer weten over dit project?

Dit bericht delen?