Veiligheid en design gaan perfect samen

Veiligheid en design, de perfecte combinatie
In het nieuwe ‘normaal’ zijn transparante schermen niet meer weg te denken uit de inrichting van restaurants, kantoren, winkels, etc.
Deze schermen geven veelal een koud en onpersoonlijk gevoel.
Een unieke afbeelding op deze schermen is daarom een prachtige toevoeging en maakt jouw (werk)omgeving weer warm en persoonlijk! Wil je een ontwerp met jouw bedrijfslogo of juist een trendy afbeelding? Daag ons uit met jouw wensen, niets is te gek!

Simpel plakken zonder lijm!
Ons transparante ‘easy-dot’ materiaal kleeft d.m.v. minuscule zuignapjes en kan meerdere keren gebruikt en verplaatst worden op vele soorten ondergronden. Makkelijk en snel zelf aan te brengen en te verwijderen zonder lijmresten achter te laten.

Jouw werkplek veilig én mooi!
Ben je op zoek naar gepersonaliseerde COVID-19 beschermingsstickers voor jouw bedrijf? Wij maken ze geheel op maat, in iedere gewenste kleurstelling en indien gewenst voorzien van jouw eigen quote, logo, kleuren en/of huisstijlelementen. Onze stickers zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen. Zo kun je vloerlijnen bestellen, vloerstickers of vloerpijlen en waarschuwingsstickers. Zoek je éénrichtingspijlen, wil je een veiligheidszone creëren of vooral mensen erop wijzen dat ze afstand moeten bewaren? Met onze gepersonaliseerde COVID-19 beschermingsmaterialen is alles mogelijk.

Wil je meer weten over dit project?

Dit bericht delen?